Omdat ons verleden onze toekomst vormt ...

Verleden

Verleden

Het Brusselse familiebedrijf Wolf-Zondervan is al meer dan 120 jaar aanwezig op de markt en heeft de meeste Belgische bouwplaatsen uitgerust met divers materieel, zoals betonmolens, kranen, betoncentrales, enz.
In 1901 richtten Charles Wolf en zijn vrouw (als Zondervan geboren) het bedrijf Wolf-Zondervan op. Toen Charles Wolf in 1906 overleed, leidde zijn weduwe, een van de enige vrouwelijke ondernemers van die tijd, het bedrijf enkele jaren tot ze hertrouwde.

Het bedrijf, dat meer dan honderd jaar oud is, heeft bijgevolg talrijke en uiteenlopende technologische ontwikkelingen alsook twee oorlogen en economische crisissen meegemaakt.

In 1971 werd de bekistingsafdeling opgericht binnen het bedrijf Wolf-Zondervan. Deze laatste werd de exclusieve importeur van de Hünnebeck-groep voor bekistings- en ondersteuningsmateriaal voor België.
In 2006 werd de bekistingsafdeling omgevormd tot de zelfstandige onderneming WOLFTECH nv.

Heden

Heden

Wolftech beschikt over een gamma bekistingen die beantwoorden aan de behoeften van elke bouwwerf zoals de Manto die specifiek wordt gebruikt voor grote projecten, de Rasto/Takko die licht en manoeuvreerbaar is en waarvoor geen kraan vereist is en voor de realisatie van enkelzijdige wanden de Steunbokken die perfect aansluiten op de Manto of Rasto bekisting.

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij ook de BOX1015 rechte en CTR gebogen metalen bekisting en de P3D veiligheidsloopplanken aan ons productaanbod toegevoegd. Onze horizontale aluminium bekisting Topec, Topmax staat de uitvoering van platen toe en de traditionele bekisting “Banche H20” staat het maken van wanden, platen en balken op maat toe. Het assortiment Stempelpoten, ID15-torens en ST60-torens (met geïntegreerde veiligheid) bieden een oplossing voor al uw dragers.
Om aan de steeds strengere veiligheidsnormen te voldoen, bevelen wij onze Protecto aan, een reeks stevige, gemakkelijk te hanteren gegalvaniseerde onderdelen die rond een centrale paal zijn gebouwd. Voor geprefabriceerde wanden bieden wij een assortiment push-pull stempels die een perfecte uitlijning garanderen, alsmede Veiligheidsbeugels. Voor de bekisting van wand- en vloerverbindingen stellen wij de verticale en horizontale systemen Fluxx voor en voor de ondersteuning van vloerplaten enprefab-platen het MiniMax-systeem.

Toekomst

Toekomst

Met 5 generaties ervaring evolueert het familiebedrijf en richt het zich op de toekomst...

WOLFTECH s.a. ontving in 2010, 2011 & 2012 achtereenvolgens de trofee “Gazelle d’or” van TRENDS magazine als snelgroeiend bedrijf uit de provincie Vlaams-Brabant.