Hünnebeck

Tafelbekisting TOPMAX

csm_Topmax_37b8b7ac6c

De TOPMAX bekistingstafel van Hünnebeck is een systeem voor het snel en economisch bekisten van grote vloerplaten tot een dikte van 50 cm en een hoogte tot 7,62 m. Twee bekistingstafels met een totale oppervlakte van maximaal 26 m² kunnen in één kraanbeweging worden verplaatst. De Hünnebeck TOPMAX bekistingstafel heeft een robuust stalen frame en is beschermd tegen corrosie door thermisch verzinken en poedercoating om aanhechting van beton te voorkomen. Een hoogwaardige bekistingshuid met randbescherming garandeert dat de betonoppervlakken even vlak zijn als sierbeton, een ideale oplossing voor moeiteloos nabewerken. Deze combinatie van staal en kunststof maakt van TOPMAX een hoogwaardig plafondbekistingssysteem dat wordt gekenmerkt door een lange levensduur. TOPMAX bekistingtafels worden ondersteund door standaard Hünnebeck vloerstempels.

De TOPMAX bekistingstafels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2,40 x 5,40 m en 1,80 x 5,40 m, met een oppervlakte van respectievelijk 12,96 m² en 9,72 m² per tafel. De stalen vloerstempels, aangepast aan de hoogte van de te realiseren vloer, worden ter plaatse opgebouwd. De schoren worden verbonden met behulp van onze eigen TOPMAX vouwkop, die op de bekistingstafel wordt geïnstalleerd. Alles wat je nodig hebt is een simpele TOPMAX bevestigingspen. Met deze innovatieve bekistingstafel is boren, schroeven of specifiek gereedschap niet meer nodig. Elke wegklapbareTOPMAX tafelkop is uitgerust met een dubbele wigvergrendeling voor een eenvoudige en veilige verbinding van de stalen stutten met de tafel. Een geïntegreerde klepvergrendeling maakt het mogelijk de geïnstalleerde stutten weg te klappen. Bij het verplaatsen van de TOPMAX bekistingstafels kunnen leuningen en andere obstakels zonder problemen en demontage van deze vloerstempels stutten worden overwonnen.

Een perfect aangepaste systeemoplossing voor de randbekisting van het plafond garandeert een praktisch en duurzaam werk zonder veel aanpassingswerk. De compatibiliteit van de TOPMAX bekistingstafels met de wandbekistingen RASTO/TAKKO en de vloerbekistingen TOPEC van Hünnebeck biedt een breed scala aan aanvullende systeemoplossingen voor specifieke toepassingen en maakt TOPMAX tot een bijzonder economisch universeel systeem. Uitgerust met talrijke veiligheidsvoorzieningen en compatibel met het Hünnebeck PROTECTO systeem, biedt TOPMAX de maximale veiligheid.
Al deze elementen zijn beschikbaar voor verhuur via het Europese verhuurnetwerk van Hünnebeck.

Formaten

Afmetingen
2,40 x 5,40 m à 12.96m²
1,80 x 5,40 m à 9.72 m²

Afbeelding

Technische bestanden