Hünnebeck

Klimbekisting CS240L

header-cs240-wolftech

De CS240L Klimbekisting van Hünnebeck is een console voor het maken van klim- en terugloopbekistingen.
De console hangt af van een kraan en kan enerzijds gebruikt worden als console voor het opnemen van bekistingen en anderzijds als werk- en beschermingsconsole volgens de norm EN 12811-1 voor wapenings-, beton- en afwerkingswerken.
De staalconstructie is thermisch verzinkt.
De montage van SC240L-consoles met behulp van een onafhankelijk element maakt het mogelijk om een ​​groot aanpassingsvermogen aan bestaande gebouwen te verkrijgen.
De wandbekistingen zijn met de console verbonden tot complete eenheden die met een kraan kunnen worden verplaatst.
Dankzij een terugstelinrichting op de CS240L-console kan de bekisting, afhankelijk van het type bekisting, tot 83 cm worden teruggeschoven.

De betonnen wanden kunnen worden gemaakt met modulaire bekisting of bekisting met luiken (H20)
Afhankelijk van de breedte van de console, de hoogte van de bekisting en de windzone van de plaats van gebruik, is het gebruik mogelijk tot een hoogte van 175 m boven de grond en maakt een hoogte van maximale bekisting tot 6 m mogelijk.

De CS240L Klimbekisting is bestudeerd voor een aantal standaard en gevarieerde gevallen. Toegestane ankerbelastingen staan ​​vermeld in de montagehandleiding. Voor speciale gevallen moet echter een aparte statische berekening worden uitgevoerd.

Afbeelding

Technische bestanden