Hünnebeck

Multidirectionele stelling Modex

hunnebeck_-products-modex_gallery-2_1

Alleen te koop

De Hünnebeck Modex steiger bestaat uit modulaire elementen bestemd voor universeel gebruik. De verticale staanders (buizen met een diameter van 48 mm) zijn voorzien van aangelaste ronde beugels op een onderlinge afstand van 50 cm. Elk van deze aansluitingen (rozas) maakt 8 horizontale of diagonale verbindingen mogelijk. Horizontale dwarsstukken van verschillende lengte kunnen worden gebruikt om rechte of schuine vlakken te vormen.

Dankzij dit systeem worden werk-, beschermings-, volume- en bekistingssteigers altijd met de optimale tussenruimte gemonteerd. De modulaire constructie maakt het ook mogelijk trappentorens, platforms, tribunes voor toeschouwers, enz. te bouwen.

Alle horizontale en diagonale dwarsbalken zijn voorzien van een wigklem aan het uiteinde. Dit systeem maakt een snelle, veilige en eenvoudige bevestiging en vergrendeling aan de verticale staanders mogelijk.
De wig vormt een verbinding die een zeer hoge mate van stijfheid biedt.

De verticale diagonalen zijn in het algemeen bedoeld voor vloerhoogten van 2 m en zijn beschikbaar voor alle lengten van het systeem. De benodigde werkniveaus kunnen worden gevormd met standaardvloeren uit het Bosta 70 of Bosta 100 steigergamma of met houten vloeren.

Alle metalen onderdelen van de Modex-steiger zijn thermisch verzinkt, alle houten onderdelen zijn waterafstotend en weerbestendig.

Formaten

De dwarsbalken zijn als volgt
0.74 m, 0.82 m, 0.90 m, 1.01 m 1.13 m, 1.25 m, 1.50 m, 1.80 m, 2.00 m, 2.50 m, 3.00 m, 4.00 m.

Afbeelding

Technische bestanden